Accreditatie voor de analyse van organische zuren | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Accreditatie voor de analyse van organische zuren

Gerard Kramer

Geschreven door: Gerard Kramer in Analyses op 19 Jun 2024

timer Leestijd: 2 minuten

Aan veel kant-en-klare levensmiddelen worden organische zuren toegevoegd om de uitgroei van Listeria monocytogenes te remmen, en zo de houdbaarheid te verlengen. De NVWA stelt strenge eisen aan de onderbouwing, waardoor een analysemethode met hoge juistheid en lage spreiding essentieel is. Nutrilab heeft nu als eerste laboratorium in Nederland RvA-accreditatie verkregen voor de analyse van organische zuren in voedingsmiddelen en diervoeders.

Nutrilab biedt twee pakketten aan; een basispakket met azijnzuur, melkzuur en citroenzuur dat aansluit op het FSSP-model, én daarnaast een uitgebreid pakket met in totaal 13 zuren, waaronder mierenzuur en propionzuur, die veel in diervoeders worden toepast.


Als u meer wilt weten over de analyse van organische zuren, neem dan contact met ons op: [email protected] of 0183-446305


divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Bepaling van Sulfiet geaccrediteerd

Nutrilab bepaalt het gehalte sulfiet in voedingsmiddelen en diervoeders via LC-MS/MS. Deze nieuwe me...

LEES ARTIKEL Pijltje

Accreditatie voor de analyse van organische zuren

Aan veel kant-en-klare levensmiddelen worden organische zuren toegevoegd om de uitgroei van Listeria...

LEES ARTIKEL Pijltje