Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?
In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Aan veel kant-en-klare levensmiddelen worden organische zuren toegevoegd om de uitgroei van Listeria monocytogenes te remmen, en zo de houdbaarheid te verlengen. De NVWA stelt strenge eisen aan de onderbouwing, waardoor een analysemethode met hoge juistheid en lage spreiding essentieel is. Nutrilab heeft nu als eerste laboratorium in Nederland RvA-accreditatie verkregen voor de analyse van organische zuren in voedingsmiddelen en diervoeders.
Nutrilab biedt twee pakketten aan; een basispakket met azijnzuur, melkzuur en citroenzuur dat aansluit op het FSSP-model, én daarnaast een uitgebreid pakket met in totaal 13 zuren, waaronder mierenzuur en propionzuur, die veel in diervoeders worden toepast.
Als u meer wilt weten over de analyse van organische zuren, neem dan contact met ons op: [email protected] of 0183-446305
Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.
Adviesgesprek plannenIn onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Powered by Wallbrink Crossmedia