Weblims | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Weblims

Weblims is onze digitale portal voor het aanmelden van monsters. In weblims kunnen nieuwe orders worden ingeboekt en kunt u resultaten inzien en exporteren. 

Het aanmelden van monsters in weblims is eenvoudig en snel. Enkel het ordernummer dat wordt gegenereerd bij de opdracht hoeft te worden vermeld op het monster. Het vermelden van het ordernummer is van groot belang voor de herleidbaarheid van de opdracht bij het monster. 

Nutrilab heeft weblims vernieuwd en er zal een overgang plaatsvinden van weblims 1 naar weblims 2. Hierdoor zijn er twee portals waar op kan worden ingelogd. Nutrilab zal contact met u opnemen wanneer voor u de overgang zal plaatsvinden. De resultaten van de orders die u heeft aangemeld in weblims 1 blijven beschikbaar in deze portal. 

Weblims 1

Weblims 2

Voor het gebruik van weblims is een handleiding opgesteld. In deze handleiding staat onder andere beschreven hoe monsters aangemeld kunnen worden en templates aangemaakt kunnen worden. Deze handleiding kunt u in de menustructuur openen. 

Voor het aanmelden van monsters in weblims, is een account benodigd. Heeft u nog geen account, neem dan contact met ons op.

divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Bepaling van Sulfiet geaccrediteerd

Nutrilab bepaalt het gehalte sulfiet in voedingsmiddelen en diervoeders via LC-MS/MS. Deze nieuwe me...

LEES ARTIKEL Pijltje

Ethyleenoxide (ETO) en 2-chloorethanol (2-CE)

Nutrilab is geaccrediteerd voor de analyse van ethyleenoxide en het afbraakproduct 2-chloorethanol i...

LEES ARTIKEL Pijltje