RvA accreditatie van Nutrilab Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

RvA accreditatie van Nutrilab

De stichting Raad voor Accreditatie (RvA) is op grond van de Wet aanwijzing nationale accreditatie-instantie (Wanai) aangewezen als nationale accreditatie-instantie. De RvA toetst de deskundigheid en onafhankelijkheid van inspectie- en certificatie-instellingen en medische, kalibratie- en testlaboratoria. Nationaal als internationaal hebben afnemers behoefte aan zekerheid over de kwaliteit van geleverde goederen en diensten. Daarom kan een leverancier zijn product of dienst objectief laten beoordelen of testen door een laboratorium, certificatie- of inspectie-instelling. De RvA streeft naar een wereldwijde acceptatie en honorering van de afgegeven certificaten.

Door deze certificering wordt de kwaliteit en onafhankelijkheid van testlaboratoria zoals Nutrilab gegarandeerd. Nutrilab staat in het register van de RvA voor testlaboratoria ingeschreven onder L136 voor de gebieden zoals nader omschreven in de accreditatie scope. De scope van Nutrilab breidt ieder jaar uit met nieuwe geaccrediteerde analyses. 

RvA

Klik hier voor de website van de RvA.

Via de site https://www.rva.nl/organisaties/nutrilab-b-v/ is de scope van analyses van Nutrilab in het Nederlands en Engels te vinden. 

Klik hier voor de het accreditatiecertificaat.


RVA

divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Bepaling van Sulfiet geaccrediteerd

Nutrilab bepaalt het gehalte sulfiet in voedingsmiddelen en diervoeders via LC-MS/MS. Deze nieuwe me...

LEES ARTIKEL Pijltje

Ethyleenoxide (ETO) en 2-chloorethanol (2-CE)

Nutrilab is geaccrediteerd voor de analyse van ethyleenoxide en het afbraakproduct 2-chloorethanol i...

LEES ARTIKEL Pijltje