Nutrilab levert een belangrijke bijdrage in onderzoek naar gluten in superfoods | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Nutrilab levert een belangrijke bijdrage in onderzoek naar gluten in superfoods

Pieter Vos

Geschreven door: Pieter Vos in Algemeen op 25 May 2024

timer Leestijd: 1 minuut

Nutrilab heeft een belangrijke bijdrage geleverd in het onderzoek naar het allergeen gluten in superfoods. Allergenen analyse in voedingsmiddelen speelt steeds meer een belangrijke rol in voedselveiligheid. De Coeliakie vereninging heeft een verslag van dit onderzoek op hun website geplaatst. Dit onderzoek is uitgevoerd door twee studenten van een middelbare school. Zij hebben dit onderzoek uitgevoerd in het kader van hun profielwerkstuk. Klik hier voor meer informatie om het hele artikel te lezen.



divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Ethyleenoxide (ETO) en 2-chloorethanol (2-CE)

Nutrilab is geaccrediteerd voor de analyse van ethyleenoxide en het afbraakproduct 2-chloorethanol i...

LEES ARTIKEL Pijltje

Nutrilab aanwezig op VMT Food Future event en Food Allergy Forum

In september zal Nutrilab aanwezig zijn op het VMT Food Future event en Food allergy forum. ...

LEES ARTIKEL Pijltje