Glutenvrij brood lekkerder door toevoeging van melkeiwitten | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Glutenvrij brood lekkerder door toevoeging van melkeiwitten

Pieter Vos

Geschreven door: Pieter Vos in Algemeen op 28 Oct 2020

timer Leestijd: 1 minuut

Nutrilab volgt het nieuws voor glutenvrije producten op de voet. De firma Arla GmbH claimt dat glutenrvij boord lekkerder wordt door melkeiwitten toe te voegen. Wanneer mensen naast Coeliakie of glutenintolerantie ook nog last hebben van een allergie voor melkeiwitten, is dit niet een oplossing. Ook de bakker zou op zijn brood de ingredienten moeten vermelden conform de EU verordening 1169/2011. Dan staan alle moegelijke allergenen vetgedrukt op het ettiket. Zie voor de achtergrond van dit verhaal de volgende link: https://www.bakeryandsnacks.com 


divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Nutrilab test medische mondkapjes conform NEN EN 14683: BFE test, Differential Pressure, Splash test en bioburden

Nutrilab test medische mondkapjes conform NEN EN 14683: BFE test, Differential Pressure, Splash test...

LEES ARTIKEL Pijltje

Bacillus thuringiensis onderscheiden van Bacillus cereus

Sinds enige tijd worden er in de biologische teelt preparaten van Bacillus thuringiensis (o.a. Turex...

LEES ARTIKEL Pijltje