Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?
In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Allergenen
Vis en producten op basis van vis.
Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting
Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid
Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten
Technieken |
LOQ |
ELISA (kabeljauw) |
4 mg/kg |
PCR (vis) |
4 mg/kg |
LCMS-MS |
Kwalitatief |
Voor het aantonen van vis allergenen gebruikt Nutrilab een PCR methode. Deze methode detecteert het DNA van vis. Nutrilab heeft tevens een ELISA methode beschikbaar. Echter wordt deze enkel aangeraden bij onverhitte of onbewerkte producten. Deze ELISA is gebasseerd op het eiwit parvalbumine. Het eiwit is niet erg hitte stabiel, waardoor afwijkende resultaten kunnen ontstaan na verhitting van het product.
Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.
Adviesgesprek plannenIn onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Powered by Wallbrink Crossmedia