Vis | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Allergenen

Vis

Vis en producten op basis van vis.

Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting

Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid

Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten

Technieken

Technieken

LOQ

ELISA (kabeljauw)

4 mg/kg

PCR (vis)

4 mg/kg

LCMS-MS

Kwalitatief



Vis analyse

Voor het aantonen van vis allergenen gebruikt Nutrilab een PCR methode. Deze methode detecteert het DNA van vis. Nutrilab heeft tevens een ELISA methode beschikbaar. Echter wordt deze enkel aangeraden bij onverhitte of onbewerkte producten. Deze ELISA is gebasseerd op het eiwit parvalbumine. Het eiwit is niet erg hitte stabiel, waardoor afwijkende resultaten kunnen ontstaan na verhitting van het product.

Er is iets mis gegaan tijdens het verzenden. Controleer uw gegevens.

Het formulier is succesvol verzonden.

Ik wil graag:

Uw aanvraag wordt verwerkt...

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Openingstijden Nutrilab rondom feestdagen 2022

In verband met de aankomende feestdagen, willen wij u er op attenderen dat we enkele dagen gesloten ...

LEES ARTIKEL Pijltje

Uitsluitsel over mosterd-allergenen in tarwe

Naar aanleiding van vragen uit de markt heeft Nutrilab de LC-MSMS-methode voor allergenen-screening ...

LEES ARTIKEL Pijltje