Sulfiet reducerende bacteriën | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Microbiologie

Sulfiet reducerende bacteriën

Onderzoek naar sulfiet reducerende bacteriën in een product.

Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting

Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid

Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten

Analyse van sulfiet reducerende bacteriën

Analyse

Resultaat

Accreditatie

Referentiemethode

Sulfiet reducerende bacteriën

Kwantitatief

Q

NEN-ISO 15213

Sulfiet reducerende bacteriën, 46°C

Kwantitatief


ISO 7937


Sulfiet reducerende bacteriën zijn anaërobe, Grampositieve, sporenvormende, katalase negatieve, staafvormige bacteriën. Zij behoren tot de familie van de Bacillaceae, waarvan C. perfringens, C. bifermentans, C. botulinum en C. sporogenes (C. difficile; 2005) de belangrijkste ziekteverwekkers zijn. Het zijn algemeen voorkomende bacteriën.


Onder Sulfiet-reducerende bacteriën wordt verstaan het aantal bacteriën die zich bij 37 °C onder anaërobe omstandigheden, op het gebruikte selectieve medium ontwikkelen als zwarte kolonies met een zwarte hof. Indien thermofiele sulfiet-reducerende bacteriën dienen te worden geanalyseerd, dient bij 50 °C bebroed te worden.



Er is iets mis gegaan tijdens het verzenden. Controleer uw gegevens.

Het formulier is succesvol verzonden.

Ik wil graag:

Uw aanvraag wordt verwerkt...

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Bepaling van Sulfiet geaccrediteerd

Nutrilab bepaalt het gehalte sulfiet in voedingsmiddelen en diervoeders via LC-MS/MS. Deze nieuwe me...

LEES ARTIKEL Pijltje

Ethyleenoxide (ETO) en 2-chloorethanol (2-CE)

Nutrilab is geaccrediteerd voor de analyse van ethyleenoxide en het afbraakproduct 2-chloorethanol i...

LEES ARTIKEL Pijltje