Sesam | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Allergenen

Sesam

Sesamzaad en producten op basis van sesamzaad.

Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting

Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid

Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten

Technieken

Technieken

LOQ

Accreditatie

ELISA

2.5 mg/kg

Q

LCMS-MS

Kwalitatief




Analyse op sesam

Sesamzaad bevat tot wel 50% sesamolie en 20% eiwit. Sesamzaadjes worden zowel gepeld als ongepeld verkocht, vaak ook geroosterd. Ze worden gebruikt ter verfijning van brood en gebak en voor het kruiden van gerechten. Tot nu toe werden zeven verschillende sesam-eiwitten geïdentificeerd als allergenen (Ses i1-7). De analyse voor sesam in voedingsmiddelen is zeer specifiek wordt met ELISA uitgevoerd. Er zijn meerdere soorten sesamzaad. De antilichamen van de ELISA analyse zijn gericht op zowel wit, geel en zwart sesamzaad.

Er is iets mis gegaan tijdens het verzenden. Controleer uw gegevens.

Het formulier is succesvol verzonden.

Ik wil graag:

Uw aanvraag wordt verwerkt...

Geen zorgen, uw aaanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Nutrilab geaccrediteerd voor SARS-CoV-2 analyse

Nutrilab heeft de accreditatie behaald voor het uitvoeren van SARS-CoV-2 PCR-analyses op keel en neu...

LEES ARTIKEL Pijltje

Nutrilab onderdeel van het Fenelab consortium COVID-19

Fenelab Consortium COVID-19 start nu ook met coronatesten Uniek netwerk van Nederlandse laborator...

LEES ARTIKEL Pijltje