Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?
In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Allergenen
Sesamzaad en producten op basis van sesamzaad.
Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting
Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid
Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten
Technieken |
LOQ |
Accreditatie |
ELISA |
2.5 mg/kg |
Q |
LCMS-MS |
Kwalitatief |
|
Sesamzaad bevat tot wel 50% sesamolie en 20% eiwit. Sesamzaadjes worden zowel gepeld als ongepeld verkocht, vaak ook geroosterd. Ze worden gebruikt ter verfijning van brood en gebak en voor het kruiden van gerechten. Tot nu toe werden zeven verschillende sesam-eiwitten geïdentificeerd als allergenen (Ses i1-7). De analyse voor sesam in voedingsmiddelen is zeer specifiek wordt met ELISA uitgevoerd. Er zijn meerdere soorten sesamzaad. De antilichamen van de ELISA analyse zijn gericht op zowel wit, geel en zwart sesamzaad.
Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.
Adviesgesprek plannenIn onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Powered by Wallbrink Crossmedia