Selderij | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Allergenen

Selderij

Selderij en producten op basis van selderij.

Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting

Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid

Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten

Technieken

Techniek

Rapportagegrens (LOQ)

PCR

1.0 mg/kg

LCMS-MS

Kwalitatief



Selderij analyse

De analyse op de aanwezigheid van selderij kan alleen gemeten worden op basis van de PCR methode.  Dit heeft te maken met een 100 % kruisreactiviteit van de eiwitten van wortel. Voor wortel zijn mensen niet allergisch, maar er zijn wel mensen die allergisch zijn voor selderij. De eiwitten van beide producten lijken zoveel op elkaar dat in de ELISA er voor 100 % kruisreactie plaatsvindt.  Met de door Nutrilab gebruikt PCR methode kan tevens een gehalte worden vastgesteld. De PCR methode is indirect; er wordt DNA materiaal aangetoond en niet het allergene eiwit. In de praktijk kan de analyse algemeen worden toegepast op alle voedingsmiddelen.

Er is iets mis gegaan tijdens het verzenden. Controleer uw gegevens.

Het formulier is succesvol verzonden.

Ik wil graag:

Uw aanvraag wordt verwerkt...

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Nieuwe regels voor kruisbesmetting met allergenen

De NVWA heeft nieuwe regels opgesteld voor Precautionary Allergen Labelling (PAL) op etiketten van l...

LEES ARTIKEL Pijltje

Bepaling van Sulfiet geaccrediteerd

Nutrilab bepaalt het gehalte sulfiet in voedingsmiddelen en diervoeders via LC-MS/MS. Deze nieuwe me...

LEES ARTIKEL Pijltje