Schimmels | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Microbiologie

Schimmels

Onderzoek naar schimmels in een product.

Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting

Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid

Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten

Analyse van schimmels

Analyse

Resultaat

Accreditatie

Referentiemethode

Schimmels 25 °C

Kwantitatief

Q

NEN-ISO 21527 – 1&2

Typering schimmel





Onder het aantal schimmels en gisten wordt verstaan het aantal kolonies dat zich bij 25 °C per gram monstermateriaal ontwikkelt op het gebruikte medium. Om de groei van bacteriën op het medium tegen te gaan, wordt een breedspectrum antibiotica gebruikt die de groei van bacteriën onderdrukt. Een suiker stimuleert de groei van schimmels en gisten. Meestal worden gisten en schimmels als één geteld. 



Er is iets mis gegaan tijdens het verzenden. Controleer uw gegevens.

Het formulier is succesvol verzonden.

Ik wil graag:

Uw aanvraag wordt verwerkt...

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Nieuwe regels voor kruisbesmetting met allergenen

De NVWA heeft nieuwe regels opgesteld voor Precautionary Allergen Labelling (PAL) op etiketten van l...

LEES ARTIKEL Pijltje

Bepaling van Sulfiet geaccrediteerd

Nutrilab bepaalt het gehalte sulfiet in voedingsmiddelen en diervoeders via LC-MS/MS. Deze nieuwe me...

LEES ARTIKEL Pijltje