Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?
In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Citroenzuur, melkzuur, mierenzuur, azijnzuur, propionzuur, Isoboterzuur, boterzuur, valeriaanzuur, 4-methyl-valeriaanzuur, wijnsteenzuur, appelzuur, barnsteenzuur, benzoëzuur, sorbinezuur
Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting
Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid
Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten
Zuur |
Techniek |
LOQ |
Accreditatie |
Citroenzuur |
HPLC |
50 mg/kg |
Q |
Wijnsteenzuur |
HPLC |
50 mg/kg |
Q |
Appelzuur |
HPLC |
50 mg/kg |
Q |
Barnsteenzuur |
HPLC |
50 mg/kg |
Q |
Melkzuur |
HPLC |
50 mg/kg |
Q |
Mierenzuur |
HPLC |
50 mg/kg |
Q |
Azijnzuur |
HPLC |
50 mg/kg |
Q |
Propionzuur |
HPLC |
50 mg/kg |
Q |
Iso-boterzuur |
HPLC |
100 mg/kg |
Q |
Boterzuur |
HPLC |
100 mg/kg |
Q |
Isovaleriaanzuur |
HPLC |
150 mg/kg |
Q |
Valeriaanzuur |
HPLC |
250 mg/kg |
Q |
4-methyl-valeriaanzuur |
HPLC |
250 mg/kg |
Q |
Benzoëzuur |
HPLC |
5 mg/kg |
|
Sorbinezuur |
HPLC |
5 mg/kg |
|
Nutrilab biedt voor de organische zuren twee pakketten aan. Een basispakket wat aansluit op het FSSP-model voor Listeriamodellering en een uitgebreid pakket met in totaal 13 organische zuren.
Basispakket:
Uitgebreid pakket:
Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.
Adviesgesprek plannenIn onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Powered by Wallbrink Crossmedia