Melkzuurbacteriën | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Microbiologie

Melkzuurbacteriën

Onderzoek naar melkzuurbacteriën in een product.

Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting

Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid

Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten

Melkzuurbacteriën analyse

Analyse

Resultaat

Accreditatie

Referentiemethode

Melkzuurbacteriën psychrotr. 7 °C

Kwantitatief



Melkzuurbacteriën 22 °C

Kwantitatief



Melkzuurbacteriën 30 °C

Kwantitatief

Q

ISO 15214


Melkzuurbacteriën bestaan uit 11 geslachten waaronder Lactobacillus (staaf), Lactococcus (coc), Streptococcus (coc), Enterococcus (coc) en Leuconostoc (coc). Al deze geslachten zijn Grampositief. De melkzuurbacteriën kunnen verdeeld worden in homofermentatieven, die alleen melkzuur vormen uit glucose, en in heterofermentatieven die naast melkzuur ook lactaat, kooldioxide en ethanol vormen uit glucose. Melkzuurbacteriën ontwikkelen zich goed bij een lage pH en in een enigszins anaëroob milieu. Hierdoor kunnen ze door verzuring bederf veroorzaken bij groente- en vleesproducten. Anderzijds worden ze ook gebruikt als zogenaamde functionele flora bijvoorbeeld in yoghurt en salami.



Er is iets mis gegaan tijdens het verzenden. Controleer uw gegevens.

Het formulier is succesvol verzonden.

Ik wil graag:

Uw aanvraag wordt verwerkt...

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Bepaling van Sulfiet geaccrediteerd

Nutrilab bepaalt het gehalte sulfiet in voedingsmiddelen en diervoeders via LC-MS/MS. Deze nieuwe me...

LEES ARTIKEL Pijltje

Ethyleenoxide (ETO) en 2-chloorethanol (2-CE)

Nutrilab is geaccrediteerd voor de analyse van ethyleenoxide en het afbraakproduct 2-chloorethanol i...

LEES ARTIKEL Pijltje