Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?
In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Microbiologie
Onderzoek naar Lactobacillus in een product.
Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting
Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid
Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten
Analyse |
Resultaat |
Lactobacillus spp. 30 °C |
Kwantitatief |
Lactobacillus spp. 22 °C |
Kwantitatief |
Lactobacillus valt onder de melkzuurbacteriën en kan suikers omzetten naar melkzuur. Sommige lactobacillus soorten produceren hierbij ook azijnzuur en koolzuurgas. Lactobacillen komen overal in de natuur voor en zijn een belangrijk onderdeel in de darmflora. Lactobacillus wordt gebruikt voor de fermentatie van producten als yoghurt, kaas en salami.
Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.
Adviesgesprek plannenIn onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Powered by Wallbrink Crossmedia