Lactobacillus | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Microbiologie

Lactobacillus

Onderzoek naar Lactobacillus in een product.

Meer dan 100000 high-end analyses sinds oprichting

Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid

Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten

Lactobacillus analyse

Analyse

Resultaat

Lactobacillus spp. 30 °C

Kwantitatief

Lactobacillus spp. 22 °C

Kwantitatief


Lactobacillus valt onder de melkzuurbacteriën en kan suikers omzetten naar melkzuur. Sommige lactobacillus soorten produceren hierbij ook azijnzuur en koolzuurgas. Lactobacillen komen overal in de natuur voor en zijn een belangrijk onderdeel in de darmflora. Lactobacillus wordt gebruikt voor de fermentatie van producten als yoghurt, kaas en salami. 



Er is iets mis gegaan tijdens het verzenden. Controleer uw gegevens.

Het formulier is succesvol verzonden.

Ik wil graag:

Uw aanvraag wordt verwerkt...

Geen zorgen, uw aaanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Bioburdentest voor mondkapjes bij Nutrilab geaccrediteerd

...

LEES ARTIKEL Pijltje

Nutrilab test medische mondkapjes conform NEN EN 14683: BFE test, Differential Pressure, Splash test en bioburden

Nutrilab test medische mondkapjes conform NEN EN 14683: BFE test, Differential Pressure, Splash test...

LEES ARTIKEL Pijltje