Heel eipoeder | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Allergenen

Heel eipoeder

Eieren en producten op basis van eieren.

Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting

Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid

Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten

Technieken

Technieken

LOQ

Accreditatie

ELISA (Heel eipoeder)

0.5 mg/kg

Q

ELISA (Lysozym)

0.25 mg/kg


LCMS-MS

Kwalitatief




Ei analyse

Wanneer mensen een ei gerelateerde allergische reactie vertonen is dat meestal  tegen vier eiwitten die voorkomen in ei: ovomucoide, ovalbumine, ovotransferrine en lysozyme. Ei bevat nog vele soorten eiwitten, echter maken deze vier 80 % uit van de eiwitten in ei. Er zijn voor de analyse op ei twee ELISA’s beschikbaar: één voor het totale ei-eiwit, en één voor speciaal lysozyme. De keuze voor de test hangt af van welk ei product verwerkt is in het voedingsmiddel. Nutrilab past een ELISA voor totaal ei toe die is gebaseerd de aanwezigheid van ovomucoide en ovalbumine. Niet iedere fabrikant van ELISA’s geeft openheid over welke allergene eiwitten worden gedetecteerd. Er zijn meerder aanbieders van ELISA’s voor ei. Echter zijn de meeste methodes gebaseerd op één eiwit en niet toepasbaar op de hele range van voedingsmiddelen. Door de juiste validatie en kennis bij Nutrilab, maken we in overleg met de klant de juiste keuze voor de geschikte ELISA.

Er is iets mis gegaan tijdens het verzenden. Controleer uw gegevens.

Het formulier is succesvol verzonden.

Ik wil graag:

Uw aanvraag wordt verwerkt...

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Nieuwe regels voor kruisbesmetting met allergenen

De NVWA heeft nieuwe regels opgesteld voor Precautionary Allergen Labelling (PAL) op etiketten van l...

LEES ARTIKEL Pijltje

Bepaling van Sulfiet geaccrediteerd

Nutrilab bepaalt het gehalte sulfiet in voedingsmiddelen en diervoeders via LC-MS/MS. Deze nieuwe me...

LEES ARTIKEL Pijltje