Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?
In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Microbiologie
Onderzoek naar Enterobacteriaceae in een product.
Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting
Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid
Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten
Analyse |
Resultaat |
Accreditatie |
Referentiemethode |
Enterobacteriaceae 30°C |
Kwantitatief |
Q |
NEN-EN-ISO 21528-2 |
Enterobacteriaceae 37°C |
Kwantitatief |
Q |
NEN-EN-ISO 21528-3 |
Enterobacteriaceae (Lage detectie, LOQ 1 kve/g) |
Kwantitatief |
|
NEN-EN-ISO 21528-3 |
Enterobacteriaceae, grensreactie in 10 gram |
Kwalitatief |
|
|
Enterobacteriaceae, grensreactie in 1 gram |
Kwalitatief |
|
|
Enterobacteriaceae, ook wel Entero's genoemd, zijn oxydase-negatieve en Gramnegatieve staafvormige bacteriën die glucose kunnen fermenteren onder vorming van zuur en/of gas. Entero's vormen een belangrijke indicatorfamilie voor hygiënische verontreiniging. De bebroedingstemperatuur voor specifiek de hygiëne indicatie ligt op 37 °C, vaak wordt voor andere dan hygiënische doeleinden de temperatuur van 30 °C gehanteerd.
Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.
Adviesgesprek plannenIn onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Powered by Wallbrink Crossmedia