Enterobacteriaceae | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Microbiologie

Enterobacteriaceae

Onderzoek naar Enterobacteriaceae in een product.

Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting

Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid

Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten

Enterobacteriaceae analyse

Analyse

Resultaat

Accreditatie

Referentiemethode

Enterobacteriaceae 30°C

Kwantitatief

Q

NEN-EN-ISO 21528-2

Enterobacteriaceae 37°C

Kwantitatief

Q

NEN-EN-ISO 21528-3

Enterobacteriaceae (Lage detectie, LOQ 1 kve/g)

Kwantitatief


NEN-EN-ISO 21528-3

Enterobacteriaceae, grensreactie in 10 gram

Kwalitatief



Enterobacteriaceae, grensreactie in 1 gram

Kwalitatief





Enterobacteriaceae, ook wel Entero's genoemd, zijn oxydase-negatieve en Gramnegatieve staafvormige bacteriën die glucose kunnen fermenteren onder vorming van zuur en/of gas. Entero's vormen een belangrijke indicatorfamilie voor hygiënische verontreiniging. De bebroedingstemperatuur voor specifiek de hygiëne indicatie ligt op 37 °C, vaak wordt voor andere dan hygiënische doeleinden de temperatuur van 30 °C gehanteerd.



Er is iets mis gegaan tijdens het verzenden. Controleer uw gegevens.

Het formulier is succesvol verzonden.

Ik wil graag:

Uw aanvraag wordt verwerkt...

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Nieuwe regels voor kruisbesmetting met allergenen

De NVWA heeft nieuwe regels opgesteld voor Precautionary Allergen Labelling (PAL) op etiketten van l...

LEES ARTIKEL Pijltje

Bepaling van Sulfiet geaccrediteerd

Nutrilab bepaalt het gehalte sulfiet in voedingsmiddelen en diervoeders via LC-MS/MS. Deze nieuwe me...

LEES ARTIKEL Pijltje