Clostridium | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Microbiologie

Clostridium

Onderzoek naar Clostridium in een product.

Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting

Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid

Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten

Clostridium analyse

Analyse

Resultaat

Accreditatie

Referentiemethode

Clostridium perfringens

Kwantitatief

Q

ISO 7937

Clostridium perfringens (Lage detectie, LOQ 1 kve/g)

Kwantitatief


ISO 7938

Clostridium sporogenes

Kwantitatief



Clostridium spp.

Kwantitatief




Clostridium behoort tot de familie van de Clostridiaceae, waarvan C. perfringens, C. bifermentans, C. botulinum en C. sporogenes de belangrijkste ziekteverwekkers zijn. C. perfringens is een algemeen voorkomend bacterie in feces, aarde en rauw vlees. Groei is algemeen in vleesproducten zoals pastei en rollade en in soepen en sauzen.



Er is iets mis gegaan tijdens het verzenden. Controleer uw gegevens.

Het formulier is succesvol verzonden.

Ik wil graag:

Uw aanvraag wordt verwerkt...

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Nieuwe regels voor kruisbesmetting met allergenen

De NVWA heeft nieuwe regels opgesteld voor Precautionary Allergen Labelling (PAL) op etiketten van l...

LEES ARTIKEL Pijltje

Bepaling van Sulfiet geaccrediteerd

Nutrilab bepaalt het gehalte sulfiet in voedingsmiddelen en diervoeders via LC-MS/MS. Deze nieuwe me...

LEES ARTIKEL Pijltje