Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?
In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Microbiologie
Onderzoek naar Clostridium in een product.
Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting
Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid
Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten
Analyse |
Resultaat |
Accreditatie |
Referentiemethode |
Clostridium perfringens |
Kwantitatief |
Q |
ISO 7937 |
Clostridium perfringens (Lage detectie, LOQ 1 kve/g) |
Kwantitatief |
|
ISO 7938 |
Clostridium sporogenes |
Kwantitatief |
|
|
Clostridium spp. |
Kwantitatief |
|
|
Clostridium behoort tot de familie van de Clostridiaceae, waarvan C. perfringens, C. bifermentans, C. botulinum en C. sporogenes de belangrijkste ziekteverwekkers zijn. C. perfringens is een algemeen voorkomend bacterie in feces, aarde en rauw vlees. Groei is algemeen in vleesproducten zoals pastei en rollade en in soepen en sauzen.
Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.
Adviesgesprek plannenIn onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Powered by Wallbrink Crossmedia