Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?
In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Voederwaarde
Analyse van het celstofgehalte in een product.
Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting
Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid
Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten
Analyse |
LOQ |
Accreditatie |
Referentiemethode |
Ruw celstof |
0.3% |
Q |
EG-verordening 152/2009 |
Ruwe celstof bestaat voornamelijk uit plantaardige celwandbestanddelen zoals cellulose, hemicellulose, pectine, lignine en cutine. Chemisch gezien zijn deze bestanddelen polysacchariden (structurele koolhydraten). De monosacchariden zijn op een zodanige wijze met elkaar verbonden dat deze niet verteerd kunnen worden door de lichaamseigen enzymen van de mens en de meeste dieren. Daarentegen bezitten sommige microben wel enzymen die deze polysacchariden kunnen verteren.
Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.
Adviesgesprek plannenIn onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Powered by Wallbrink Crossmedia