Celstof | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Voederwaarde

Celstof

Analyse van het celstofgehalte in een product.

Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting

Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid

Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten

Celstof analyse

Analyse

LOQ

Accreditatie

Referentiemethode

Ruw celstof

0.3%

Q

EG-verordening 152/2009


Ruwe celstof bestaat voornamelijk uit plantaardige celwandbestanddelen zoals cellulose, hemicellulose, pectine, lignine en cutine. Chemisch gezien zijn deze bestanddelen polysacchariden (structurele koolhydraten). De monosacchariden zijn op een zodanige wijze met elkaar verbonden dat deze niet verteerd kunnen worden door de lichaamseigen enzymen van de mens en de meeste dieren. Daarentegen bezitten sommige microben wel enzymen die deze polysacchariden kunnen verteren. 



Er is iets mis gegaan tijdens het verzenden. Controleer uw gegevens.

Het formulier is succesvol verzonden.

Ik wil graag:

Uw aanvraag wordt verwerkt...

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Openingstijden Nutrilab rondom feestdagen 2022

In verband met de aankomende feestdagen, willen wij u er op attenderen dat we enkele dagen gesloten ...

LEES ARTIKEL Pijltje

Uitsluitsel over mosterd-allergenen in tarwe

Naar aanleiding van vragen uit de markt heeft Nutrilab de LC-MSMS-methode voor allergenen-screening ...

LEES ARTIKEL Pijltje