Aflatoxine | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Mycotoxines

Aflatoxine

Aflatoxine B1, B2, G1, G2

Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting

Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid

Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten

Aflatoxine analyse

Mycotoxine

Techniek

LOQ

Accreditatie

Referentiemethode

Aflatoxine B1

UHPLC-MS/MS

0.5 µg/kg

Q

NEN-EN 17194:2017

Aflatoxine B2

UHPLC-MS/MS

0.5 µg/kg

Q

NEN-EN 17194:2019

Aflatoxine G1

UHPLC-MS/MS

0.5 µg/kg

Q

NEN-EN 17194:2019

Aflatoxine G2

UHPLC-MS/MS

0.7 µg/kg

Q

NEN-EN 17194:2019


Aflatoxine is de meest bekende mycotoxine en wordt geproduceerd door de schimmels Aspergillus flavus en Aparasiticus. Hiervan zijn de vormen aflatoxine B1, B2, G1 en G2 van belang. Aflatoxine wordt standaard geanalyseerd in diervoeders, aardnoten, noten, gedroogde vruchten, granen (en afgeleide producten daarvan), mais, rauwe melk, specerijen en kruiden, zuigelingen voeding.

Er is iets mis gegaan tijdens het verzenden. Controleer uw gegevens.

Het formulier is succesvol verzonden.

Ik wil graag:

Uw aanvraag wordt verwerkt...

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Nutrilab is partner van het VMT Food Safety Event

Nutrilab is partner van het VMT Food Safety Event op 19 november 2024. Op die dag komen QA-professio...

LEES ARTIKEL Pijltje

Nieuwe regels voor kruisbesmetting met allergenen

De NVWA heeft nieuwe regels opgesteld voor Precautionary Allergen Labelling (PAL) op etiketten van l...

LEES ARTIKEL Pijltje