Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?
In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Mycotoxines
Aflatoxine B1, B2, G1, G2
Meer dan 800000 high-end analyses sinds oprichting
Wij helpen 700 bedrijven met hun productkwaliteit & veiligheid
Een geborgd kwaliteitssysteem zorgt voor betrouwbare resultaten
Mycotoxine |
Techniek |
LOQ |
Accreditatie |
Referentiemethode |
Aflatoxine B1 |
UHPLC-MS/MS |
0.5 µg/kg |
Q |
NEN-EN 17194:2017 |
Aflatoxine B2 |
UHPLC-MS/MS |
0.5 µg/kg |
Q |
NEN-EN 17194:2019 |
Aflatoxine G1 |
UHPLC-MS/MS |
0.5 µg/kg |
Q |
NEN-EN 17194:2019 |
Aflatoxine G2 |
UHPLC-MS/MS |
0.7 µg/kg |
Q |
NEN-EN 17194:2019 |
Aflatoxine is de meest bekende mycotoxine en wordt geproduceerd door de schimmels Aspergillus flavus en A. parasiticus. Hiervan zijn de vormen aflatoxine B1, B2, G1 en G2 van belang. Aflatoxine wordt standaard geanalyseerd in diervoeders, aardnoten, noten, gedroogde vruchten, granen (en afgeleide producten daarvan), mais, rauwe melk, specerijen en kruiden, zuigelingen voeding.
Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.
Adviesgesprek plannenIn onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.
Powered by Wallbrink Crossmedia