Nutrilab levert een belangrijke bijdrage in onderzoek naar gluten in superfoods | Nutrilab B.V. Microscope Analysis Selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Nutrilab levert een belangrijke bijdrage in onderzoek naar gluten in superfoods

Pieter Vos

Written by: Pieter Vos at General at 08 Sep 2015

timer readingtime: 1 Minute

Nutrilab heeft een belangrijke bijdrage geleverd in het onderzoek naar het allergeen gluten in superfoods. Allergenen analyse in voedingsmiddelen speelt steeds meer een belangrijke rol in voedselveiligheid. De Coeliakie vereninging heeft een verslag van dit onderzoek op hun website geplaatst. Dit onderzoek is uitgevoerd door twee studenten van een middelbare school. Zij hebben dit onderzoek uitgevoerd in het kader van hun profielwerkstuk. Klik hier voor meer informatie om het hele artikel te lezen.



divider

Your quality is our concern

We will be happy to visit you to discuss any quality questions or issues you may have.

Plan an advisory meeting
whitepaper

Would you like to be kept informed of developments?

In our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!

symbol symbol

Nutrilab Agro sluit zich aan bij Eurofins Agro Testing voor verdere groei en innovatie

Giessen / Wageningen, 14 juli 2025: Nutrilab BV en mede-aandeelhouder Weijmeer Holding BV maken...

READ ARTICLE Arrow

NVWA-overzicht wetten en regels voedselveiligheid

De NVWA heeft op haar website een overzicht gepubliceerd van wet- en regelgeving m.b.t. voedsel- en ...

READ ARTICLE Arrow