Glutenvrij brood lekkerder door toevoeging van melkeiwitten | Nutrilab B.V. Microscope Analysis Selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Glutenvrij brood lekkerder door toevoeging van melkeiwitten

Pieter Vos

Written by: Pieter Vos at General at 24 Apr 2024

timer readingtime: 1 Minute

Nutrilab volgt het nieuws voor glutenvrije producten op de voet. De firma Arla GmbH claimt dat glutenrvij boord lekkerder wordt door melkeiwitten toe te voegen. Wanneer mensen naast Coeliakie of glutenintolerantie ook nog last hebben van een allergie voor melkeiwitten, is dit niet een oplossing. Ook de bakker zou op zijn brood de ingredienten moeten vermelden conform de EU verordening 1169/2011. Dan staan alle moegelijke allergenen vetgedrukt op het ettiket. Zie voor de achtergrond van dit verhaal de volgende link: https://www.bakeryandsnacks.com 


divider

Your quality is our concern

We will be happy to visit you to discuss any quality questions or issues you may have.

Plan an advisory meeting
whitepaper

Would you like to be kept informed of developments?

In our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!

symbol symbol

Ethyleenoxide (ETO) en 2-chloorethanol (2-CE)

Nutrilab is geaccrediteerd voor de analyse van ethyleenoxide en het afbraakproduct 2-chloorethanol i...

READ ARTICLE Arrow

Nutrilab aanwezig op VMT Food Future event en Food Allergy Forum

In september zal Nutrilab aanwezig zijn op het VMT Food Future event en Food allergy forum. ...

READ ARTICLE Arrow