Accreditatie voor de analyse van organische zuren | Nutrilab B.V. Microscope Analysis Selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Accreditatie voor de analyse van organische zuren

Gerard Kramer

Written by: Gerard Kramer at Analyses at 15 Jul 2024

timer readingtime: 2 Minutes

Aan veel kant-en-klare levensmiddelen worden organische zuren toegevoegd om de uitgroei van Listeria monocytogenes te remmen, en zo de houdbaarheid te verlengen. De NVWA stelt strenge eisen aan de onderbouwing, waardoor een analysemethode met hoge juistheid en lage spreiding essentieel is. Nutrilab heeft nu als eerste laboratorium in Nederland RvA-accreditatie verkregen voor de analyse van organische zuren in voedingsmiddelen en diervoeders.

Nutrilab biedt twee pakketten aan; een basispakket met azijnzuur, melkzuur en citroenzuur dat aansluit op het FSSP-model, én daarnaast een uitgebreid pakket met in totaal 13 zuren, waaronder mierenzuur en propionzuur, die veel in diervoeders worden toepast.


Als u meer wilt weten over de analyse van organische zuren, neem dan contact met ons op: [email protected] of 0183-446305


divider

Your quality is our concern

We will be happy to visit you to discuss any quality questions or issues you may have.

Plan an advisory meeting
whitepaper

Would you like to be kept informed of developments?

In our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!

symbol symbol

Bepaling van Sulfiet geaccrediteerd

Nutrilab bepaalt het gehalte sulfiet in voedingsmiddelen en diervoeders via LC-MS/MS. Deze nieuwe me...

READ ARTICLE Arrow

Accreditatie voor de analyse van organische zuren

Aan veel kant-en-klare levensmiddelen worden organische zuren toegevoegd om de uitgroei van Listeria...

READ ARTICLE Arrow