Sesam | Nutrilab B.V. Microscope Analysis Selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Allergenen

Sesam

Sesamzaad en producten op basis van sesamzaad.

More than 800000 high-end analyzes since foundation

We help 700 companies with their product quality & safety

A secured quality system ensures reliable results

Technieken

Technieken

LOQ

Accreditatie

ELISA

2.5 mg/kg

Q

LCMS-MS

Kwalitatief




Analyse op sesam

Sesamzaad bevat tot wel 50% sesamolie en 20% eiwit. Sesamzaadjes worden zowel gepeld als ongepeld verkocht, vaak ook geroosterd. Ze worden gebruikt ter verfijning van brood en gebak en voor het kruiden van gerechten. Tot nu toe werden zeven verschillende sesam-eiwitten geïdentificeerd als allergenen (Ses i1-7). De analyse voor sesam in voedingsmiddelen is zeer specifiek wordt met ELISA uitgevoerd. Er zijn meerdere soorten sesamzaad. De antilichamen van de ELISA analyse zijn gericht op zowel wit, geel en zwart sesamzaad.

There wen't something wrong please check your information

The form has been send successfully

Ik wil graag:

Your request is being processed

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Your quality is our concern

We will be happy to visit you to discuss any quality questions or issues you may have.

Plan an advisory meeting
whitepaper

Would you like to be kept informed of developments?

In our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!

symbol symbol

Nieuwe regels voor kruisbesmetting met allergenen

De NVWA heeft nieuwe regels opgesteld voor Precautionary Allergen Labelling (PAL) op etiketten van l...

READ ARTICLE Arrow

Bepaling van Sulfiet geaccrediteerd

Nutrilab bepaalt het gehalte sulfiet in voedingsmiddelen en diervoeders via LC-MS/MS. Deze nieuwe me...

READ ARTICLE Arrow