
Would you like to be kept informed of developments?
In our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!
Allergenen
Sesamzaad en producten op basis van sesamzaad.
More than 800000 high-end analyzes since foundation
We help 700 companies with their product quality & safety
A secured quality system ensures reliable results
Technieken |
LOQ |
Accreditatie |
ELISA |
2.5 mg/kg |
Q |
LCMS-MS |
Kwalitatief |
|
Sesamzaad bevat tot wel 50% sesamolie en 20% eiwit. Sesamzaadjes worden zowel gepeld als ongepeld verkocht, vaak ook geroosterd. Ze worden gebruikt ter verfijning van brood en gebak en voor het kruiden van gerechten. Tot nu toe werden zeven verschillende sesam-eiwitten geïdentificeerd als allergenen (Ses i1-7). De analyse voor sesam in voedingsmiddelen is zeer specifiek wordt met ELISA uitgevoerd. Er zijn meerdere soorten sesamzaad. De antilichamen van de ELISA analyse zijn gericht op zowel wit, geel en zwart sesamzaad.
We will be happy to visit you to discuss any quality questions or issues you may have.
Plan an advisory meetingIn our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!
Powered by Wallbrink Crossmedia