Pseudomonas spp. | Nutrilab B.V. Microscope Analysis Selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Microbiologie

Pseudomonas spp.

Onderzoek naar Pseudomonas spp. in een product.

More than 800000 high-end analyzes since foundation

We help 700 companies with their product quality & safety

A secured quality system ensures reliable results

Pseudomonas spp. analyse

Analyse

Resultaat

Accreditatie

Referentiemethode

Pseudomonas spp.

Kwantitatief

Q

eigen methode

Pseudomonas spp., grensreactie in 25 gram

Kwalitatief




Pseudomonas spp. zijn strikt aërobe gramnegatieve, staafvormige bacteriën en komen algemeen voor in aarde en water en worden dan ook vaak aangetroffen op verse producten zoals groente, vlees, kip en visproducten.

Onder Pseudomonas spp. worden die bacteriën verstaan die bij 25°C onder aerobe omstandigheden op het gebruikte selectieve medium ontwikkelen. Het medium bevat selectieve componenten waarmee de groei van vele micro-organismen geremd wordt, met uitzondering van Pseudomonas spp. Het electieve magnesiumchloride en kaliumsulfaat zorgen voor de vorming van pigment. Pseudomonas spp. kan blauwgroene of bruine pigmenten vormen. Bevestiging van kolonies vindt plaats met behulp van een oxidasetest. Pseudomonas spp. zijn oxidasepositief.



There wen't something wrong please check your information

The form has been send successfully

Ik wil graag:

Your request is being processed

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Your quality is our concern

We will be happy to visit you to discuss any quality questions or issues you may have.

Plan an advisory meeting
whitepaper

Would you like to be kept informed of developments?

In our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!

symbol symbol

Verhandelbaarheidsrapport wint terrein: zekerheid en snelheid voor private label-producenten

In het laboratorium wordt nauwkeurig geanalyseerd, sensorisch beoordeeld en getoetst. Tegelijkertijd...

READ ARTICLE Arrow

Working together to ensure food safety

Accidents can happen in an instant. Once Listeria monocytogenes enters a facility, every day counts ...

READ ARTICLE Arrow