PAK's | Nutrilab B.V. Microscope Analysis Selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Contaminanten

PAK's

Polycyclische aromatische koolwaterstoffen

More than 800000 high-end analyzes since foundation

We help 700 companies with their product quality & safety

A secured quality system ensures reliable results

PAK's analyse

PAK’s zijn polycyclische aromatische koolwaterstoffen. Deze stoffen ontstaan onder andere tijdens het bereiden van producten, bij het roken van een sigaret of kunnen in de natuur onbedoeld voor komen na bijvoorbeeld een vulkaanuitbarsting. PAK's ontstaan wanneer organische producten onvolledig verbranden. Ze hebben een carcinogeen effect en dienen om deze reden zo min mogelijk geconsumeerd te worden. De richtlijn 1881 stelt eisen aan oliën en vetten, gerookte vlees- en visproducten, schaaldieren en zuigelingen voeding.



There wen't something wrong please check your information

The form has been send successfully

Ik wil graag:

Your request is being processed

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Your quality is our concern

We will be happy to visit you to discuss any quality questions or issues you may have.

Plan an advisory meeting
whitepaper

Would you like to be kept informed of developments?

In our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!

symbol symbol

Verhandelbaarheidsrapport wint terrein: zekerheid en snelheid voor private label-producenten

In het laboratorium wordt nauwkeurig geanalyseerd, sensorisch beoordeeld en getoetst. Tegelijkertijd...

READ ARTICLE Arrow

Working together to ensure food safety

Accidents can happen in an instant. Once Listeria monocytogenes enters a facility, every day counts ...

READ ARTICLE Arrow