Organische zuren | Nutrilab B.V. Microscope Analysis Selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Organische zuren

Citroenzuur, melkzuur, mierenzuur, azijnzuur, propionzuur, Isoboterzuur, boterzuur, valeriaanzuur, 4-methyl-valeriaanzuur, wijnsteenzuur, appelzuur, barnsteenzuur, benzoëzuur, sorbinezuur

More than 800000 high-end analyzes since foundation

We help 700 companies with their product quality & safety

A secured quality system ensures reliable results

Organische zuren analyse

Zuur

Techniek

LOQ

Accreditatie

Citroenzuur

HPLC

50 mg/kg

Q

Wijnsteenzuur

HPLC

50 mg/kg

Q

Appelzuur

HPLC

50 mg/kg

Q

Barnsteenzuur

HPLC

50 mg/kg

Q

Melkzuur

HPLC

50 mg/kg

Q

Mierenzuur

HPLC

50 mg/kg

Q

Azijnzuur

HPLC

50 mg/kg

Q

Propionzuur

HPLC

50 mg/kg

Q

Iso-boterzuur

HPLC

100 mg/kg

Q

Boterzuur

HPLC

100 mg/kg

Q

Isovaleriaanzuur

HPLC

150 mg/kg

Q

Valeriaanzuur

HPLC

250 mg/kg

Q

4-methyl-valeriaanzuur

HPLC

250 mg/kg

Q

Benzoëzuur

HPLC

5 mg/kg


Sorbinezuur

HPLC

5 mg/kg



Nutrilab biedt voor de organische zuren twee pakketten aan. Een basispakket wat aansluit op het FSSP-model voor Listeriamodellering en een uitgebreid pakket met in totaal 13 organische zuren.

Basispakket:

Uitgebreid pakket:

There wen't something wrong please check your information

The form has been send successfully

Ik wil graag:

Your request is being processed

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Your quality is our concern

We will be happy to visit you to discuss any quality questions or issues you may have.

Plan an advisory meeting
whitepaper

Would you like to be kept informed of developments?

In our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!

symbol symbol

Verhandelbaarheidsrapport wint terrein: zekerheid en snelheid voor private label-producenten

In het laboratorium wordt nauwkeurig geanalyseerd, sensorisch beoordeeld en getoetst. Tegelijkertijd...

READ ARTICLE Arrow

Working together to ensure food safety

Accidents can happen in an instant. Once Listeria monocytogenes enters a facility, every day counts ...

READ ARTICLE Arrow