
Would you like to be kept informed of developments?
In our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!
Microbiologie
Onderzoek naar Lactobacillus in een product.
More than 800000 high-end analyzes since foundation
We help 700 companies with their product quality & safety
A secured quality system ensures reliable results
Analyse |
Resultaat |
Lactobacillus spp. 30 °C |
Kwantitatief |
Lactobacillus spp. 22 °C |
Kwantitatief |
Lactobacillus valt onder de melkzuurbacteriën en kan suikers omzetten naar melkzuur. Sommige lactobacillus soorten produceren hierbij ook azijnzuur en koolzuurgas. Lactobacillen komen overal in de natuur voor en zijn een belangrijk onderdeel in de darmflora. Lactobacillus wordt gebruikt voor de fermentatie van producten als yoghurt, kaas en salami.
We will be happy to visit you to discuss any quality questions or issues you may have.
Plan an advisory meetingIn our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!
Powered by Wallbrink Crossmedia