Lactobacillus | Nutrilab B.V. Microscope Analysis Selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Microbiologie

Lactobacillus

Onderzoek naar Lactobacillus in een product.

More than 800000 high-end analyzes since foundation

We help 700 companies with their product quality & safety

A secured quality system ensures reliable results

Lactobacillus analyse

Analyse

Resultaat

Lactobacillus spp. 30 °C

Kwantitatief

Lactobacillus spp. 22 °C

Kwantitatief


Lactobacillus valt onder de melkzuurbacteriën en kan suikers omzetten naar melkzuur. Sommige lactobacillus soorten produceren hierbij ook azijnzuur en koolzuurgas. Lactobacillen komen overal in de natuur voor en zijn een belangrijk onderdeel in de darmflora. Lactobacillus wordt gebruikt voor de fermentatie van producten als yoghurt, kaas en salami. 



There wen't something wrong please check your information

The form has been send successfully

Ik wil graag:

Your request is being processed

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Your quality is our concern

We will be happy to visit you to discuss any quality questions or issues you may have.

Plan an advisory meeting
whitepaper

Would you like to be kept informed of developments?

In our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!

symbol symbol

Nieuwe regels voor kruisbesmetting met allergenen

De NVWA heeft nieuwe regels opgesteld voor Precautionary Allergen Labelling (PAL) op etiketten van l...

READ ARTICLE Arrow

Bepaling van Sulfiet geaccrediteerd

Nutrilab bepaalt het gehalte sulfiet in voedingsmiddelen en diervoeders via LC-MS/MS. Deze nieuwe me...

READ ARTICLE Arrow