
Would you like to be kept informed of developments?
In our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!
Allergenen
Eieren en producten op basis van eieren.
More than 800000 high-end analyzes since foundation
We help 700 companies with their product quality & safety
A secured quality system ensures reliable results
Technieken |
LOQ |
Accreditatie |
ELISA (Heel eipoeder) |
0.5 mg/kg |
Q |
ELISA (Lysozym) |
0.25 mg/kg |
|
LCMS-MS |
Kwalitatief |
|
Wanneer mensen een ei gerelateerde allergische reactie vertonen is dat meestal tegen vier eiwitten die voorkomen in ei: ovomucoide, ovalbumine, ovotransferrine en lysozyme. Ei bevat nog vele soorten eiwitten, echter maken deze vier 80 % uit van de eiwitten in ei. Er zijn voor de analyse op ei twee ELISA’s beschikbaar: één voor het totale ei-eiwit, en één voor speciaal lysozyme. De keuze voor de test hangt af van welk ei product verwerkt is in het voedingsmiddel. Nutrilab past een ELISA voor totaal ei toe die is gebaseerd de aanwezigheid van ovomucoide en ovalbumine. Niet iedere fabrikant van ELISA’s geeft openheid over welke allergene eiwitten worden gedetecteerd. Er zijn meerder aanbieders van ELISA’s voor ei. Echter zijn de meeste methodes gebaseerd op één eiwit en niet toepasbaar op de hele range van voedingsmiddelen. Door de juiste validatie en kennis bij Nutrilab, maken we in overleg met de klant de juiste keuze voor de geschikte ELISA.
We will be happy to visit you to discuss any quality questions or issues you may have.
Plan an advisory meetingIn our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!
Powered by Wallbrink Crossmedia