Clostridium | Nutrilab B.V. Microscope Analysis Selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Microbiologie

Clostridium

Onderzoek naar Clostridium in een product.

More than 800000 high-end analyzes since foundation

We help 700 companies with their product quality & safety

A secured quality system ensures reliable results

Clostridium analyse

Analyse

Resultaat

Accreditatie

Referentiemethode

Clostridium perfringens

Kwantitatief

Q

ISO 7937

Clostridium perfringens (Lage detectie, LOQ 1 kve/g)

Kwantitatief


ISO 7938

Clostridium sporogenes

Kwantitatief



Clostridium spp.

Kwantitatief




Clostridium behoort tot de familie van de Clostridiaceae, waarvan C. perfringens, C. bifermentans, C. botulinum en C. sporogenes de belangrijkste ziekteverwekkers zijn. C. perfringens is een algemeen voorkomend bacterie in feces, aarde en rauw vlees. Groei is algemeen in vleesproducten zoals pastei en rollade en in soepen en sauzen.



There wen't something wrong please check your information

The form has been send successfully

Ik wil graag:

Your request is being processed

Geen zorgen, uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
divider

Your quality is our concern

We will be happy to visit you to discuss any quality questions or issues you may have.

Plan an advisory meeting
whitepaper

Would you like to be kept informed of developments?

In our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!

symbol symbol

Nutrilab Agro sluit zich aan bij Eurofins Agro Testing voor verdere groei en innovatie

Giessen / Wageningen, 14 juli 2025: Nutrilab BV en mede-aandeelhouder Weijmeer Holding BV maken...

READ ARTICLE Arrow

NVWA-overzicht wetten en regels voedselveiligheid

De NVWA heeft op haar website een overzicht gepubliceerd van wet- en regelgeving m.b.t. voedsel- en ...

READ ARTICLE Arrow