Bioburdentest voor mondkapjes bij Nutrilab geaccrediteerd | Nutrilab B.V. Microscoop Analyse selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Bioburdentest voor mondkapjes bij Nutrilab geaccrediteerd

Valeska van Breugel

Geschreven door: Valeska van Breugel in Microbiologie op 30 Nov 2023

timer Leestijd: 2 minuten

Nutrilab heeft de accreditatie behaald voor het uitvoeren van bioburden testen op mondkapjes. Met deze test wordt de microbiële reinheid van een mondmasker onderzocht. 

De bioburdentest wordt uitgevoerd conform  NEN EN 14683 +C1:  BFE test, Differential Pressure, Splash test en bioburden. 

Voor het testen van de microbiële reinheid zijn minimaal 5 mondmaskers benodigd van dezelfde partij. Deze maskers worden alle 5 afzonderlijk onderzocht voor de bioburden test. Het resultaat van ieder afzonderlijk masker zal worden weergegeven op de rapportage. Tevens zal worden weergegeven of de maskers zullen voldoen aan de normen voor een medisch mondmasker. Deze normen zijn voor een medisch mondmasker ≤ 30 cfu/ g. 

Naast het geaccrediteerd testen van de bioburden, verzorgt Nutrilab ook testen op Bacterial Filtration Efficiency (BFE), Splash testen en differential pressure. 

Mocht u een prijsopgave willen ontvangen of heeft u vragen over het testen van mondkapjes, neem contact met ons op via [email protected] of via 0183-446305. 


divider

Uw kwaliteit is onze zorg

Wij komen graag bij u op bezoek om uw kwaliteitsvraagstukken te bespreken.

Adviesgesprek plannen
whitepaper

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen?

In onze gratis whitepapers delen wij informatie over de nieuwe regels van de wetgeving, innovaties binnen analyses en vertellen wij over de digitalisering van de markt.

symbol symbol

Bioburdentest voor mondkapjes bij Nutrilab geaccrediteerd

...

LEES ARTIKEL Pijltje