Bioburdentest voor mondkapjes bij Nutrilab geaccrediteerd | Nutrilab B.V. Microscope Analysis Selector
keyboard_arrow_left
close
keyboard_arrow_left
close

Bioburdentest voor mondkapjes bij Nutrilab geaccrediteerd

Valeska van Breugel

Written by: Valeska van Breugel at Microbiologie at 21 Jan 2022

timer readingtime: 1 Minute

Nutrilab heeft de accreditatie behaald voor het uitvoeren van bioburden testen op mondkapjes. Met deze test wordt de microbiële reinheid van een mondmasker onderzocht. 

De bioburdentest wordt uitgevoerd conform  NEN EN 14683 +C1:  BFE test, Differential Pressure, Splash test en bioburden. 

Voor het testen van de microbiële reinheid zijn minimaal 5 mondmaskers benodigd van dezelfde partij. Deze maskers worden alle 5 afzonderlijk onderzocht voor de bioburden test. Het resultaat van ieder afzonderlijk masker zal worden weergegeven op de rapportage. Tevens zal worden weergegeven of de maskers zullen voldoen aan de normen voor een medisch mondmasker. Deze normen zijn voor een medisch mondmasker ≤ 30 cfu/ g. 

Naast het geaccrediteerd testen van de bioburden, verzorgt Nutrilab ook testen op Bacterial Filtration Efficiency (BFE), Splash testen en differential pressure. 

Mocht u een prijsopgave willen ontvangen of heeft u vragen over het testen van mondkapjes, neem contact met ons op via [email protected] of via 0183-446305. 


divider

Your quality is our concern

We will be happy to visit you to discuss any quality questions or issues you may have.

Plan an advisory meeting
whitepaper

Would you like to be kept informed of developments?

In our free white paper, we share information about the new rules of legislation, innovations in analysis and we tell you about the digitisation of the market. Download our white paper for free!

symbol symbol

Bioburdentest voor mondkapjes bij Nutrilab geaccrediteerd

...

READ ARTICLE Arrow